Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 27 مرداد 1398 - 07:24

خورش قلیه مرغ

خورش قلیه مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

پیاز 1 عدد

مخلوط کره و روغن   به میزان لازم

 سیر له کرده 3 حبه

سینه مرغ خرد کرده  600 گرم

فلفل قرمز ، نمک و زردچوبه  به میزان لازم

ادویه خورشی  یک قاشق سوپخوری

گشنیز و شنبیله خرد و سرخ کرده   400 گرم

تمر هندی   یک بسته ونیم

آب جوش  یک پیمانه

آشپزباشی - معصومه فلاحی

پیاز را همراه با مخلوط کره و روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.

آن گاه سیر و سینه مرغ را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

نمک، فلفل و زردچوبه را نیز افزوده و صبر کنید تا رنگ مرغ عوض شود.

سپس ادویه خورشی و سبزی سرخ کرده را بیفزائید و مواد را خوب مخلوط کنید.

حالا تمر هندی را در یک لیوان آب جوش حل کنید و از صافی رد نمائید تا هستۀ آن جدا شود و به همراه آب جوش به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا افتاده و به روغن بیوفتد.

این خورش باید کم آب باشد و میتوانید با پلو آن را سرو کنید.

برچسب ها: انواع خورشآشپزباشیخورش قلیهمعصومه فلاحیخورش قلیه مرغقلیه مرغروش تهیه انواع خورشروش تهیه خورش قلیه مرغمواد لاز مبرای تهیه قلیه مرغ تعداد بازديد: 257 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است