Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 آذر 1399 - 06:59

خورش قورمه جعفری | طرز تهیه خورش قورمه جعفری

خورش قورمه جعفری | طرز تهیه خورش قورمه جعفری

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه خورش قورمه سبزی جعفری

 روغن مایع 4 قاشق سوپخوری

 

گوشت خرد كرده 250 گرم

 

پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

 

لوبیای چشم بلبلی 100 گرم

 

تره و جعفري خرد كرده 500 گرم

 

رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري

 

آبغوره 60 ميلي ليتر (يك چهارم پيمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم نویدی زاده

طرز تهیه خورش قورمه سبزی جعفری:

نیمی از روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه گوشت و پیاز‌داغ را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس زردچوبه و لوبیای خیسانده را افزوده و به میزان کافی آب در آن بریزید تا گوشت و لوبیا بپزد.

حالا باقیمانده روغن را در تابه دیگری بريزيد و روي اجاق قرار دهيد. اکنون سبزي را بيفزائيد و تفت دهيد و نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگي را نیز درون سبزي بریزید و مخلوط کنید.

حالا مخلوط سبزی و آبغوره را به گوشت و لوبیا بيفزائيد و بگذاريد خورش جا بيفتد. آن‌گاه خورش را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد و همراه با چلو ميل كنيد.

 

برچسب ها: انواع خورشخورش سنتیخورش قورمه جعفریخورش قورمهخورش جعفری تعداد بازديد: 2166 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است