Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 03:38

خورش چغاله بادام

خورش چغاله بادام

shooroshirin

0 0

متوسط

5 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4- 6 نفر

روغن مايع................... 50 گرم

پياز خردكرده............... 1عدد

گوشت مغز ران گوسفند............... 500 گرم

زردچوبه................ به ميزان لازم

نمك و فلفل.............. به ميزان لازم

چغاله بادام................... 300 گرم

نعنا و جعفري خردكرده................. 500 گرم

 (جعفري 400 ، نعنا 100 گرم)

آبغوره................... يك سوم پيمانه

اشپزباشی - اعظم گلزارمنش:

روش تهیه

ابتدا در قابلمه‌ي مناسبي نيمي از روغن را بريزيد و روي اجاق بگذاريد. پياز را در آن تفت دهيد تا طلائي رنگ شود. گوشت را بيفزائيد و حدود 5 دقيقه‌ با پياز تفت دهيد. در انتها زردچوبه را افزوده و به ميزان لازم آب اضافه نمائيد تا گوشت بپزد. سپس نمك و فلفل را بيفزائيد. اينك چغاله بادام را با نيمي ديگر از روغن تفت دهيد و به گوشت اضافه نمائيد. نعنا و جعفري را در روغن سرخ كنيد و به خورش بيفزائيد و صبر كنيد خورش كاملاً جا بيفتد. در صورت نياز مي‌توانيد به اين خورش آبغوره اضافه كنيد.

برچسب ها: انواع خورشخورش چغاله بادامطرز تهیه خورش چغاله بادام تعداد بازديد: 738 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است