Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 18:08

خورش گردو و اسفناج

خورش گردو  و اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد

کره  30 گرم

سیر له کرده 2 حبه

گوشت خورشی 350 گرم

فلفل و زردچوبه به میزان لازم

پودر گردو 150 گرم

قرص عصاره گوشت1 عدد

اسفناج ریز خرد کرده 600 گرم

رب انار 200 گرم

رب نارنج 2 قاشق سوپخوری

نمک    به میزان لازم

آشپزباشی - معصومه فلاحی

پیاز را همراه با کره تفت دهید تا کمی طلایی شود. آن‌گاه سیر و گوشت را اضافه کنید و تفت دهید.

سپس فلفل و زردچوبه را بیفزائید تا رنگ گوشت عوض شود. گردو را نیز افزوده و پیوسته آن را هم بزنید.

اینک عصاره گوشت را در 1 لیتر آب حل نموده و به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد.

در این فاصله اسفناج را سرخ کنید و به خورش بیفزائید.

رب انار، آب نارنج و نمک را نیز افزوده و صبر کنید تا خورش به روغن افتاده و جا بیفتد.

برچسب ها: انواع خورشخورش سنتیآشپزباشیمعصومه فلاحیخورش گردو و اسفناجروش تهیه خورش گردو و اسفناجمواد لازم برای تهیه خورش گردو و اسفناج تعداد بازديد: 984 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است