Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 17:46

خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه خورش آلو و اسفناج

گوشت ماهیچه‌ بدون استخوان نیم كیلوگرم

 

روغن به میزان لازم

 

پیاز سرخكرده 4 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آلو 250 گرم

 

اسفناج  1 كیلوگرم

 

نمك و فلفل به مقدار لازم

آشپزباشی

 طرز تهیه خورش آلو و اسفناج

ابتدا گوشت را خرد كنید. در قابلمه‌ مناسبی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. گوشت، پیاز و زردچوبه را اضافه نمائید و تفت دهید.

 اكنون آن را با 3 پیمانه آب بپزید. اینك اسفناج را بشوئید و خرد كنید و در قدری روغن تفت دهید. وقتی گوشت پخت، آلو را اضافه نمائید و سپس اسفناج، نمك و فلفل را بیفزائید.

اكنون حرارت را ملایم كنید تا خورش بپزد و جا بیفتد. حالا خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و همراه با چلو میل كنید.

 

برچسب ها: خورش آلو اسفناجآموزش آشپزیانواع خورشآموزش خورشطرز تهیه خورشدستور خورشآشپزباشیمواد اولیه خورشخورش آلوخورش اسفناجطرز تهیه خورش آلو تعداد بازديد: 2142 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است