Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:53

خورش مرغ ترش

خورش مرغ ترش

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه خورش مرغ ترش

 روغن مایع 100 میلی‌لیتر

 

مرغ  700 گرم

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل 1 قاشق چایخوری

 

پیاز سرخكرده 3 قاشق سوپخوری

 

لپه 30 گرم

 

آب 500 میلی‌لیتر

 

مغز گردو چرخكرده 150 گرم

 

سیر رنده‌كرده 4 حبه

 

سبزی (تره، گشنیز، شنبلیله و جعفری) 500 گرم

 

آب نارنج 100 میلی‌لیتر

آشپزباشی

 طرز تهیه خورش مرغ ترش:

ابتدا قابلمه مناسبی روی اجاق بگذارید. قدری روغن در آن بریزید و مرغ را در آن سرخ كنید، زردچوبه، نمك، فلفل، پیاز و لپه را بیفزائید و با مقداری آب، مرغ را بپزید.

اینك مغز گردو و سیر را اضافه نمائید و به مدت 15 دقیقه‌ دیگر آن را بپزید. در این هنگام سبزی را كه كاملاً سرخ كرده‌اید به خورش بیفزائید و صبر كنید تا خورش جا بیفتد.

در پایان آب نارنج را بریزید و پس از 5 دقیقه جوشیدن، خورش آماده‌ مصرف می‌باشد.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خورشآموزش خورشانواع مرغطرز تهیه مرغطرز تهیه خورشدستور خورشآشپزباشیخورشخورش مرغ ترشطرز تهیه خورش مرغ تعداد بازديد: 2337 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است