Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 10:52

خورش زرشک

خورش زرشک

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای پخت خورش زرشک:

روغن به میزان لازم

 

پیاز خردكرده  2 عدد

 

گوشت گوسفندی 750 گرم

 

 لپه خیس كرده  یك‌دوم پیمانه

 

زرشك 250 گرم

 

نمك، فلفل و ادویه به میزان لازم

آشپزباشی- سرور چاووشی

طرز تهیه خورش زرشک: 

قابلمه مناسبی روی اجاق قرار دهید. قدری روغن در آن بریزید، پیاز را بیفزائید و سرخ كنید. آن‌گاه گوشت را كه به صورت قیمه‌ای خرد كرده‌اید، به آن بیفزائید و تفت دهید و همراه با مقداری آب، بپزید. سپس لپه را نیز اضافه كنید.

همین كه لپه پخت، زرشك، نمك، فلفل و ادویه را بیفزائید و صبر كنید تا خورش جا بیفتد. اكنون خورش را در ظرف مناسبی بكشید و همراه با چلو، میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیسرور چاووشیمواد لازم خورش زرشكخورش زرشكروش تهیه خورش زرشكتهیه خورش زرشكخورش با زرشگ تعداد بازديد: 1608 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است