Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 29 فروردین 1398 - 16:49

خورش هویج و آلو | طرز تهیه خورش هویج و آلو

خورش هویج و آلو | طرز تهیه خورش هویج و آلو

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

خورش هویج و آلو | طرز تهیه خورش هویج و آلو

روغن مایع 100 میلی‌لیتر

 

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

 

گوشت مغز ران خردكرده 350 گرم

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

هویج خردكرده 200 گرم

 

آلو 200 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

زعفران به میزان لازم

خورش هویج و آلو | طرز تهیه خورش هویج و آلو

آشپزباشی

 

ابتدا در قابلمه‌ مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیازداغ و گوشت را در آن قبادری تفت دهید. آن‌گاه زردچوبه را بیفزائید. سپس آب را اضافه كنید و بگذارید گوشت بپزد.

اكنون هویج، آلو و نمك را بیفزائید و با حرارت متوسط بپزید تا خورش جا بیفتد. اكنون زعفران را نیز اضافه ینمائید و خورش را در ظرف مناسبی بكشید و همراه با چلو، میل نمائید.

 

 

برچسب ها: انواع خورشآموزش خورشآشپزی با گوشتدستور خورشآشپزباشیخورش هویجخورش آلوخورش هویج و آلو تعداد بازديد: 979 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است