Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 مرداد 1396 - 07:09

خورش هویج و لوبیا | طرز تهیه خورش هیوج و لوبیا

خورش هویج و لوبیا | طرز تهیه خورش هیوج و لوبیا

shooroshirin3

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه خورش هویج و لوبیا

لوبیا سفید170 گرم

روغن مایع به میزان لازم

پیاز خرد كرده 1 عدد

ماهیچه‌ی گوساله  (خرد كرده) 300 گرم

رب گوجه‌فرنگی  2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

آبغوره 3 قاشق سوپخوری

هویج خلالی خرد كرده  500 گرم

زعفران حلكرده  3 قاشق سوپخوری

آبلیمو 3 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران كوهستانی

 

طرز تهیه خورش هویج و لوبیا

لوبیا را بخیسانید و بپزید. آن‌گاه قدری روغن در قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوشت را افزوده و تفت دهید. حالا به میزان لازم آب به آن اضافه كنید و بگذارید گوشت بپزد. رب گوجه‌فرنگی را با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید و آن را همراه با نمك، فلفل و آبغوره درون گوشت بریزید.

اكنون هویج را با دو قاشق سوپخوری روغن،‌ تفت دهید و زعفران و آبلیمو را به آن بیفزائید و كنار بگذارید. اكنون گوشت، هویج و لوبیا را كنار هم در ظرف مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.

یادآوری: به صورت سنتی و اصیل هنگام پذیرائی مواد این خورش را با هم مخلوط نمی‌كنند.

 

برچسب ها: طرز تهیه خورشخورش هویج و لوبیامواد لازم خورش هویج و لوبیاآشپزي با هويجآموزش خورش هویج و لوبیاتهيه خورش هویج و لوبیا تعداد بازديد: 366 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است