Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 13:09

خــورش کرفـس و قـارچ

خــورش  کرفـس و قـارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-4 نفر

روغن  یک سوم پیمانه

پیاز خرد کرده  3 عدد متوسط

قارچ قهوه‌ای خرد کرده  300 گرم

سس سویا   2 قاشق سوپخوری

کرفس خرد کرده   500 گرم

رب گوجه فرنگی  یک قاشق سوپخوری

زردچوبه  یک دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل  به میزان لازم

آب 1 پیمانه  (250 میلی‌لیتر)

آبلیمو تازه   2 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد کرده   50 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

نیمی از روغن و پیاز را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.

آن‌گاه قارچ را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.

سپس سس سویا را افزوده ترکیب کنید و کنار بگذارید.

حالا کرفس و باقیمانده روغن را در تابه مناسبی بریزید و قدری تفت دهید.

سپس رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل را بیفزائید و کرفس را به همراه آب بپزید.

اینک قارچ، آبلیمو و گشنیز را اضافه کنید و خورش را 5 دقیقه دیگر بپزید.

سپس خورش را در ظرف مناسبی بکشید و به همراه نان یا برنج سرو نمائید.

برچسب ها: خورش کرفسقارچکرفسشور و شیرینخــورش کرفـس و قـارچ تعداد بازديد: 756 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است