Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 15:44

خورش انار آویج (گیلان)

خورش انار آویج (گیلان)

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز برای تهیه خورش انار آویج

مرغ خردكرده یك كیلوگرم

 

پیاز سرخكرده 2 قاشق سوپخوری

 

گردو‌ی چرخكرده 500 گرم

 

سبزی خردكرده*   600 گرم

 

روغن مایع 100 گرم

 

سیر له كرده 3 حبه

 

آب انار 3 پیمانه

 

آرد برنج یك چهارم پیمانه

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم  

 

*تره، نعنا، گشنیز و جعفری از هر كدام 150 گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه خورش انار آویج:

ابتدا در قابلمه‌ی مناسبی، مرغ، پیاز، گردو و 4 تا 5 پیمانه آب را روی حرارت اجاق قرار دهید تا آهسته بجوشد و مرغ، نیم پز شود.

در ظرفی جدا گانه، سبزی را با روغن تفت دهید. حالا سیر و سبزی سرخ‌كرده را به مرغ بیفزائید و صبر كنید تا خورش بپزد.

بعد دو پیمانه از آب انار، نمك و فلفل را داخل خورش بریزید و هم بزنید. صبر كنید تا خورش آهسته بجوشد.

اینك آرد برنج را با باقیمانده‌ی آب انار مخلوط كنید و كم‌كم به خورش بیفزائید و مرتب هم بزنید.

حالا صبر كنید تا خورش كاملاً جا بیفتد. سپس تخم‌مرغ‌ها را با نمك و فلفل هم بزنید و داخل خورش بریزید.

بعد از بسته‌شدن تخم‌مرغ، خورش را هم بزنید. اكنون خورش، آماده‌ی مصرف می‌باشد.

یاد آوری: می‌توانید به جای آب انار، از 150 گرم رب انار استفاده نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خورشتآشپزی سنتیآموزش خورشتطرز تهیه خورشآشپزباشیخورش انار آویجآشپزی گیلانی تعداد بازديد: 1492 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است