Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:39

شويد خولی

شويد خولی

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

روغن مايع.................... به ميزان لازم

پياز خرد كرده................ 2 عدد متوسط

مرغ خرد كرده................ 1 عدد (حدود 2 كيلوگرم)

شويد خرد كرده ...............250 گرم

سبزي معطر خرد كرده................. 2 قاشق سوپخوري

نمك، فلفل و زردچوبه.............. به ميزان لازم

آلوچة خشك................  100 گرم

تخم‌مرغ .............3 عدد

آشپزباشی - فاطمه درويش :

روش‌تهیه

در تابة مناسبي روغن بريزيد و روي اجاق بگذاريد. پياز را بيفزائيد و تفت دهيد. آن‌گاه مرغ را بيفزائيد و تفت دهيد. سپس سبزي را افزوده و 2 دقيقه، تفت دهيد. حالا 2 پيمانه آب، نمك، فلفل، زردچوبه و آلوچه را به مرغ بيفزائيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا مرغ بپزد. اينك تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌اي بشكنيد و با چنگال هم بزنيد و در روغن بريزيد. تخم‌مرغ‌هاي سرخكرده و خرد كرده را نيز درون خورش بريزيد و بگذاريد خورش، جا بيفتد. اكنون خورش را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد و با چلو ميل كنيد.

برچسب ها: انواع خورشغذای سنتیشويد خولیطرز تهیه شويد خولی تعداد بازديد: 401 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است