Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 08:44

خورش بامیه

خورش  بامیه

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه خورش لوبیا سبز:

پیاز خردكرده 100 گرم

 

روغن 50 گرم

 

مغز ران گوسفند خردكرده 350 گرم

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

 

بامیه 400 گرم

 

نمك به مقدار لازم

آشپزباشی

 طرز تهیه خورش لوبیا سبز:

ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود. بعد گوشت را اضافه كنید و 3 دقیقه تفت دهید. آن‌گاه رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه و فلفل را بیفزائید و بگذارید تا گوشت نیم‌پز شود.

لوبیاسبز را به قطعه‌های متوسط خرد كنید، در روغن به مدت 5 دقیقه تفت دهید و به گوشت اضافه نمائید. پس از افزودن نمك، زعفران را بیفزائید و بگذارید خورش بپزد و خوب جا بیفتد.

در صورت دلخواه می‌توانید 2 تا 3 قاشق سوپخوری آبلیمو تازه نیز به آن بیفزائید. اینك خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خورشطرز تهیه خورشدستور خورشآشپزباشیمواد اولیه خورشخورشخورش لوبیا سبز تعداد بازديد: 1511 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است