Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 22:39

قورمه سبزی | طرز تهیه خورش قورمه سبزی

قورمه سبزی | طرز تهیه خورش قورمه سبزی

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه خورش قورمه سبزی:

سبزی یك كیلوگرم

 

(شامل: تره، جعفری، كمی شنبلیله، گشنیز و اسفناج)

 

لوبیا چشم‌بلبلی یك‌دوم پیمانه یا 100 گرم

 

روغن 250 گرم

 

گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان نیم كیلوگرم

 

(یا 750 گرم با استخوان)

 

لیموعمانی درسته 3 تا 4 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آبغوره به میزان لازم

آشپزباشی

 طرز تهیه خورش قورمه سبزی:

سبزی را پس از پاك كردن و شستن، ریز خرد كنید و در كمی روغن تفت دهید.

لوبیا را از شب قبل بخیسانید و آن را بپزید.

حالا در قابلمه‌ی مناسبی، گوشت را در قدری روغن تفت دهید و آن را بپزید.

اینك سبزی، لیموعمانی سوراخ‌سوراخ كرده با چنگال، نمك و فلفل را بیفزائید و صبر كنید خورش بپزد.

در اواخر، لوبیا و چاشنی خورش را بیفزائید و بگذارید خورش كاملاً جا بیفتد.

حالا آن را در ظرف مناسبی بكشید.

یادآوری: در صورت نبودن اسفناج، از برگ چغندر استفاده كنید.

 

برچسب ها: انواع خورشآشپزی سنتیقورمه سبزیآموزش خورشتخورش قورمه سبزیآشپزباشیسبزی قورمه تعداد بازديد: 1894 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است