Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:37

فسنجان هویج

فسنجان هویج

shooroshirin

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 تا 7 نفر

قسمت مغز ران مرغ......................4 عدد، يا مرغ كامل يك عدد

فیله ی مرغ درشت.................4 عدد

مغز گردو............. 500 گرم، سائیده

پیاز درشت...................2 عدد، رنده شده

کوفته ریزه....................200 گرم

رب انار......................2 پیمانه

شکر.................3 قاشق سوپخوری

محلول زعفران.......................يك قاشق چایخوری

روغن....................یک دوم پیمانه

نمک...................يك قاشق سوپخوری

ادویه ی خورشی.......................يك قاشق چایخوری

هویج...................4 عدد

روش‌تهیه

مغز ران مرغ(مرغ درسته) و فیله ها را نمک بزنید و 1 ساعت کنار بگذارید تا مزه دار شوند. در تابه ای کمی روغن ریخته و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. مغز گردو را افزوده و با پیاز تفت دهید. ادویه و رب انار را بیفزایید و مواد را با هم تفت دهید. 3 پیمانه آب بیفزایید و حرارت را ملایم کنید تا مایه بجوشد و به روغن بیفتد. در این مرحله مغز ران‌های مرغ (مرغ درسته) و کوفته ریزه‌ها را جداگانه در بقیه ی روغن سرخ کنید و به خورش اضافه کنید و بگذاريد تا خوب بپزند. به طور جداگانه هویج ها را پوست بکنید و ریز خلال کنید و روی حرارت ملایم با مقداری روغن سرخ کنید، تا نرم شوند. و آن‌ها را به مايه‌ي  فسنجان اضافه كنيد. مي‌توانيد مقداري از هويج‌ها را براي تزيين نگهداريد. در انتها فیله‌ها را به همراه محلول زعفران سرخ کنید و کنار بگذارید حالا شکر و نمک و محلول زعفران خورش را بریزید و پس از چند جوش فسنجان آماده است. آن را در ظرف مناسب سرو بکشید و فیله ها را هم به عنوان دورچين در کنار خورش قرار دهید.

برچسب ها: آموزش آشپزیفسنجان هویجطرز تهیه فسنجان هویج تعداد بازديد: 290 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است