Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 05:31

خورش بلدرچین | طرز تهیه خورش بلدرچین

خورش بلدرچین | طرز تهیه خورش بلدرچین

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز برای پخت خورش بلدرچین:

كره 50 گرم

 

بلدرچین 4 عدد

 

پیاز رنده‌كرده 1 عدد

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

گشنیز، جعفری و برگ سیر خردكرده 1 پیمانه

 

برگه‌ی زردآلوی خردكرده 50 گرم

 

آلوبخارا 100 گرم

 

آب حدود 2 پیمانه

 

رب انار 3 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

گردوی خردكرده برای تزئین به میزان لازم

 

گشنیز خردكرده برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 طرز تهیه خورش بلدرچین:

ابتدا در تابه‌ی مناسبی، نیمی از كره را بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه بلدرچین را در آن تفت دهید تا رنگ آن طلائی شود.

سپس از روغن خارج كنید و كنار بگذارید. بقیه‌ی كره را در تابه بریزید و پیاز را در آن كمی تفت دهید تا رنگش تغییركند.

سپس سیر، سبزی، برگه‌ی زردآلو و آلوبخارا را به مواد بیفزائید و هم بزنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید.

اینك بلدرچین را همراه با آب به مواد بیفزائید، حرارت اجاق را ملایم كنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.

در اواخر پخت، رب انار، نمك و فلفل را به خورش اضافه كنید.

اكنون خورش بلدرچین را در ظرف مناسب بریزید و در صورت دلخواه با گردو و گشنیز بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خورشآموزش خورشتآشپزباشیخورش بلدرچینآشپزی با ماکیانغذا با ماکیانطرز تهیه خورش بلدرچین تعداد بازديد: 23014 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است