Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 12:25

خورش گوجه فرنگی گیلانی

خورش گوجه فرنگی گیلانی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر 

کره 30 گرم

سیر له کرده 2 حبه

گوجه‌فرنگی پوست کنده و خرد کرده 4 عدد  متوسط  

رب گوجه‌فرنگی یک دوم  قاشق سوپخوری

زردچوبه یک دوم  قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه یک‌چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ 1 عدد

سبزی معطر گیلانی (خالواش و نعنا) به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

نیمی از کره را در تابه مناسبی بریزید، نیمی از سیر را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم اندکی تفت دهید.

آن‌گاه گوجه‌فرنگی را بیفزائید و پیوسته هم بزنید.

حالا رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید.

سپس باقیمانده سیر را با تخم‌مرغ مخلوط کنید و باقیمانده کره را تفت دهید و به گوجه‌فرنگی بیفزائید.

اکنون سبزی را درون خورش بریزید پس از یکی دو جوش آن را  از روی حرارت بردارید.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیآشپزباشیخورششور و شیرینخورش گوجه فرنگی گیلانیخورش گوجه فرنگیخورش گیلانیدستور تهیه خورش گوجه فرنگیروش تهیه خورش گوجه فرنگی تعداد بازديد: 2419 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است