Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:27

خورش غوره و سُماق

خورش غوره و سُماق

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

لوبيا قرمز................... 170 گرم

روغن مخصوص سرخ كردن............. به ميزان لازم

سير له كرده.................5 حبه

پياز خرد كرده............. 2 عدد

سينة مرغ خرد كرده............... 3 عدد

سبزي خرد كرده................ 500 گرم(تره، جعفري، گشنيز، اسفناج و شنبليله)

سماق.................. 2 قاشق سوپخوري

غوره ...............50 گرم

آبغوره.................. 60ميلي‌ليتر (يك ‌چهارم پيمانه)

نمك................... به ميزان لازم

آشپزباشی - فاطمه درويش :

روش‌تهیه

لوبيا را بخيسانيد و بپزيد. آن‌گاه در قابلمة مناسبي، روغن بريزيد و روي اجاق بگذاريد. سير و پياز را بيفزائيد و تفت دهيد. سپس مرغ را نيز درون قابلمه بريزيد و قدري تفت دهيد. حالا اندكي آب روي مرغ بريزيد و بگذاريد بپزد. در اين ميان، سبزي را در روغن تفت دهيد و آن را همراه با سماق، غوره، آبغوره و نمك درون خورش بريزيد. اكنون لوبيا را نيز به خورش بيفزائيد و خورش را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بپزد و جا بيفتد. اينك خورش را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد و در صورت دلخواه، با برنج ميل كنيد.

 

یادآوری

در صورت دلخواه مي‌توانيد ميزان غوره و آبغوره را كم يا زياد كنيد.

 

خواص  سماق

سماق، مزه منحصر به فردی دارد که معمولاً به تند و کمی میوه ای و کمی شبیه لیمو توصیف می شود. و دارای یک مزه متمایز برای غذاها می باشد. در حقیقت تحقیقات اخیر نشان می دهد که سماق

می تواند اثر قدرتمندی روی کنترل قند خون، سلامت قلب، پیش گیری از بیماری ها و حتی تسکین درد داشته باشد.

برچسب ها: آموزش آشپزیطرز تهیهخورش غورهخورش غوره و سُماقطرز تهیه خورش غوره و سُماق تعداد بازديد: 422 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است