Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 19:54

خورش به‌ و آلو | طرز تهیه خورش به و آلو

خورش به‌ و آلو | طرز تهیه خورش به و آلو

shooroshirin1

0 0

متوسط

3 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه خورش به و آلو

روغن به میزان لازم

 

پیاز خردكرده 3 عدد

 

گوشت خورشتی 300 گرم

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل، زردچوبه و زعفران به مقدار لازم

 

به خردكرده  3 عدد

 

آلو خورشتی 200 گرم

 

لپه 50 گرم

 

آبلیمو به مقدار لازم

آشپزباشی

 طرز تهیه خورش به و آلو:

ابتدا قابلمه‌ مناسبی روی اجاق بگذارید، روغن را در آن بریزید و پیاز را سرخ كنید. آن‌گاه گوشت را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا رب گوجه‌فرنگی، فلفل و زردچوبه را اضافه كنید و 1 دقیقه‌ دیگر تفت دهید.

اینك آب را بیفزائید و صبر كنید تا گوشت نیم‌پز شود. اكنون به را قدری در روغن تفت دهید و همراه با آلو و لپه‌ خیس‌كرده، به خورش اضافه كنید و بگذارید خورش بپزد و جا بیفتد.

در آخر، نمك و آبلیمو را بیفزائید و خورش را پس از چند دقیقه، در ظرف مناسبی برای پذیرائی بكشید.

 

برچسب ها: انواع خورشآموزش خورشآشپزی با بهطرز تهیه خورشدستور خورشآشپزباشیمواد اولیه خورشخورش آلوخورش به‌ و آلوخورش به‌ تعداد بازديد: 1420 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است