Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 16:39

خورش کدو حلوایی

خورش کدو حلوایی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

لپه.........................یک دوم پیمانه، خیس کرده

کدوحلوایی پوست گرفته و خرد‌شده500..................... گرم

روغن.....................به مقدار لازم

پیاز.......................یک عدد

گوشت چرخ کرده........................200 گرم

نمک و فلفل و زردچوبه.....................به میزان لازم

آرد....................به میزان لازم

گوشت گوسفند خورشی......................250 گرم

پیازداغ.........................2 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز.......................به میزان لازم

زعفران..........................به میزان لازم

ادویه خورشی...................یک دوم قاشق چایخوری

ماست چکیده.........................350 تا 400 گرم

روش‌تهیه

آبلپه را خالي کرده و بپزيد و بعد از آبکش کردن کنار بگذاريد. کدوها را نگيني خرد کرده و با مقدار کمي روغن سرخ کنيد و کنار بگذاريد. پياز را رنده کرده و با گوشت چرخکرده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنيد و به صورت کوفته‌ريزه درآوريد. در يک سيني آرد بپاشيد و کوفته‌ريزه‌ها را در آن گذاشته و کمي بغلتانيد تا به هم نچسبند. بعد با کمي روغن در يک تابه تفت داده و کنار بگذاريد.

گوشت‌هاي خورشي را در يک قابلمه تفت دهيد. پيازداغ را اضافه کنيد همراه با گوشت تفت دهيد تا آب آن کم شده و سرخ شود همراه با زردچوبه، نمک و فلفل با کمي آب، گوشت را بپزيد. تمام مواد آماده شده، گوشت‌خورشي، لپه، کدوحلوايي و کوفته ريزه را لابه لا در يک قابلمه روي هم بچينيد و روي آن کمي آب همراه با آب باقيمانده گوشت پخته‌شده، کمي زعفران و ادويه خورشي بريزيد و خورش را جا بيندازيد. وقتي خورش کم‌آب و جا‌افتاده شد، ته ظرف سرو غذا را ماست چکيده بماليد و خورش را روي آن بريزيد.  روي خورش را نيز ماست چکيده بريزيد به صورتي که خورش در زير ماست پنهان شود و روي آن را تزيين کرده و همراه با نان يا برنج سرو کنيد.

برچسب ها: انواع خورشتخورش کدو حلواییطرز تهیه خورش کدو حلوایی تعداد بازديد: 558 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است