Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 30 دی 1399 - 16:47

خورش قورمه سبزی | طرز تهیه خورش قورمه سبزی

خورش قورمه سبزی | طرز تهیه خورش قورمه سبزی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای پخت خورش قورمه سبزی

تره 200 گرم

 

جعفری 200 گرم

 

شنبلیله 50 گرم

 

اسفناج 150 گرم

 

روغن مایع 100 میلی‌لیتر

 

پیاز ریز خردكرده 1 عدد متوسط

 

گوشت ماهیچه یا مغز ران گوسفندی  250 گرم

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

فلفل یك چهارم قاشق چایخوری

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

لیموعمانی 2 عدد

 

لوبیا قرمز یك‌چهارم پیمانه

 

آبغوره 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه خورش قورمه سبزی:

ابتدا سبزی را پس از پاك كردن بشوئید و در آبكش بریزید تا كاملاً آب آن گرفته شود. آن‌گاه سبزی را ریز خرد كنید و در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا باقیمانده آب سبزی تبخیر شود.

سپس نیمی از روغن را به آن بیفزائید و سبزی را تفت دهید. قبل از اینكه رنگ سبزی تغییر كند، آن را از روی حرارت بردارید. اینك باقیمانده روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید. گوشت را به صورت مكعب‌های 4 سانتیمتری خرد كنید و به پیاز بیفزائید و به مدت پنج دقیقه، تفت دهید.

زردچوبه و فلفل را اضافه كنید و 3 پیمانه آب در آن بریزید. در قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط بگذارید تا گوشت، نیم‌پز شود. اكنون نمك، لیموعمانی خیسانده، سبزی تفت داده و لوبیای پخته را به خورش بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید.

حال بگذارید خورش بپزد و جا بیفتد. در اواخر طبخ آبغوره را اضافه كنید. خورش را در خورش‌خوری بریزید و همراه با چلو میل كنید.

یادآوری1: لیموعمانی را از چند جا با چنگال سوراخ كنید و به مدت 30 دقیقه در آب گرم بخیسانید و سپس مصرف كنید.

یادآوری2: برای پختن لوبیا قرمز، آن را از شب قبل بشوئید و در آب گرم بخیسانید. چند بار آب آن را عوض كنید و سپس بپزید.

 

برچسب ها: انواع خورشآموزش خورشخورش قورمه سبزیآموزش خورش قورمه سبزیطرز تهیه خورش قورمه سبزیمواد اولیه خورش قورمه سبزیدستور خورش تعداد بازديد: 1626 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است