Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 12 اسفند 1402 - 15:53

خورشت گیلاخه

خورشت گیلاخه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم:

گیلاخه ۱ کیلوگرم

گوشت یا مرغ ۳۵۰ گرم

لیمو عمانی ۱ عدد

زعفران به مقدار لازم

لپه ۱/۲ پیمانه

پیاز ۱ عدد بزرگ

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

 

 طرز تهیه:

گیلاخه را تمیز کنید و بشورید و به اندازه دلخواه خرد کنید.

پیاز داغ درست کنید و بعد گوشت خورشتی خرد شده یا سینه مرغ مکعبی شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد ادویه‌ها را اضافه کنید و تفت دهید.

کمی زعفران را به همراه لپه‌ها به مواد اضافه کنید.

بعد از ۳۰ ثانیه تفت دادن آب به مواد اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید و زمانی که جوش آمد حرارت را کم کنید و زمان دهید تا خورش جا بیفتد.

در ادامه گیلاخه‌های خرد شده را داخل روغن تفت دهید و به خورش اضافه کنید.

بعد لیمو عمانی یا آب غوره را در انتها اضافه کنید و هم بزنید و نمک خورش را اضافه کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای سنتی تعداد بازديد: 146 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است