طرز تهیه:
گیلاخه را تمیز کنید و بشورید و به اندازه دلخواه خرد کنید.
پیاز داغ درست کنید و بعد گوشت خورشتی خرد شده یا سینه مرغ مکعبی شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد ادویهها را اضافه کنید و تفت دهید.
کمی زعفران را به همراه لپهها به مواد اضافه کنید.
بعد از ۳۰ ثانیه تفت دادن آب به مواد اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید و زمانی که جوش آمد حرارت را کم کنید و زمان دهید تا خورش جا بیفتد.
در ادامه گیلاخههای خرد شده را داخل روغن تفت دهید و به خورش اضافه کنید.
بعد لیمو عمانی یا آب غوره را در انتها اضافه کنید و هم بزنید و نمک خورش را اضافه کنید.