Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 09:47

خورش كنگر | طرز تهیه خورش کنگر

خورش كنگر | طرز تهیه خورش کنگر

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز برای پخت خورش كنگر

روغن 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

 

گوشت خردكرده 350 گرم

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نعنا و جعفری ریزخردكرده 500 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

كنگر پاك‌كرده و خردكرده 500 گرم

 

آبغوره یك‌چهارم پیمانه

 آشپزباشی

 طرز تهیه خورش کنگر:

در قابلمه‌ مناسبی، 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید و گوشت را همراه با پیازداغ و زردچوبه در آن تفت دهید. آن‌گاه آب را بیفزائید و صبر كنید تا گوشت تقریباً بپزد.

حالا نعنا، جعفری و كنگر را در باقیمانده‌ روغن تفت دهید و به گوشت اضافه نمائید و صبر كنید تا خورش كاملاً جا بیفتد. در پایان، چاشنی خورش را كه معمولاً آبغوره است بیفزائید و پس از چند جوش، خورش را در ظرف مناسبی بكشید و از خود پذیرائی نمائید.

 

برچسب ها: انواع خورشآموزش خورشطرز تهیه خورشدستور خورشآشپزباشیخورش كنگرآشپزی با کنگرطرز تهیه خورش کنگر تعداد بازديد: 2300 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است