Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 20:24

خورش قورمه سبزی با پنیر كِرد | پخت خورش قورمه سبزی

خورش قورمه سبزی با پنیر كِرد | پخت خورش قورمه سبزی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

برای تهیه خورش قورمه سبزی با پنیر كِرد به مواد زیر نیاز داریم:

لوبیا قرمز خیسانده 100 تا 120 گرم

 

آب  به میزان لازم

 

روغن مایع 100 تا 150 میلی‌لیتر

 

سبزی قورمه خردكرده*  5/1 كیلوگرم

 

لیمو عمانی  6 تا 8 عدد

 

زردچوبه یك قاشق چایخوری

 

پنیر كِرد سرخكرده 200 گرم

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

* (اسفناج،تره، جعفری، گشنیز و شنبلیله)

آشپزباشی

همچنین بخوانید: خرید کتاب آشپزی با مایکروویو

جهت پخت خورش قورمه سبزی با پنیر كِرد لوبیا قرمز را همراه با آب در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید تا بپزد. روغن را در قابلمه مناسبی داغ كنید. آن‌گاه سبزی را در آن سرخ نمائید. سپس آن را به لوبیا بیفزائید. حالا لیمو عمانی‌ها را با چنگال سوراخ كنید و همراه با زردچوبه به خورش بیفزائید و صبر كنید خورش، با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد و روغن بیندازد.

در پایان، پنیر سرخكرده، نمك و فلفل را اضافه كنید و نیم ساعت بعد خورش را از روی اجاق بردارید و در ظرف مناسبی بكشید. اكنون می‌توانید خورش را با چلو میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با پنیرقورمه سبزیخورش قورمه سبزیآشپزباشیخورش قورمه سبزی با پنیر كِردقورمه سبز با پنیرمواد لازم خورش قورمه سبزیتهیه قورمه سبزیطرز تهیه قورمه سبزی تعداد بازديد: 1048 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است