Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 23:25

خورش گوجه‌سبز با قارچ

خورش گوجه‌سبز با قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

پیاز خرد کرده ............1 عدد متوسط

روغن............. به میزان لازم

قارچ ..................500 گرم

زردچوبه................ یک‌دوم قاشق چایخوری

نعنا و جعفری خرد کرده.................. 500 گرم

گوجه سبز .................400 گرم

نمک و فلفل .............به میزان لازم

شکر................... 1-2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – اعظم گلزار منش :

روش‌تهیه

پیاز و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق آن را تفت دهید. آن‌گاه قارچ را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. سپس زردچوبه را اضافه کنید. و اندکی بعد به میزان کافی آب را بیفزائید. حالا نعنا و جعفری را تفت دهید و به همراه گوجه‌سبز، نمک و فلفل به خورش اضافه کنید. اینک صبر کنید تا خورش جا بیفتد. در نهایت شکر را اضافه کنید و پس از چند دقیقه خورش را در ظرف مناسبی برای پذیرائی بکشید و به همراه چلو آن را سرو نمائید.

 

خواص گوجه سبز : گوجه سبز یکی از نوبرانه‌های بهار است و خواص گوجه سبز این میوه سبز رنگ و خوشمزه بی شمار است. از جمله، تعادل سطح چربی خون، اسید معده، تنظیم دستگاه گوارش، دارای آنتی اکسیدان، اثردهی بر کم خونی، بهبود بیماری روماتیسم، بهبود عملکرد کلیه، کاهش افسردگی، جلوگیری از چربی خون بالا و تنظیم گردش خون. خواص ضد میکروبی گوجه سبز بر ارزش‌های غذایی این میوه افزوده است.

 

یادآوری : از مخلوط 400گرم جعفری و 100گرم نعنا استفاده کنید.

برچسب ها: خورشطرز تهیه خورش گوجه سبزخورش بدون گوشتخورش گوجه سبزخورش گوجه سبز با قارچغذاهای رژیمی تعداد بازديد: 732 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است