Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 08:13

خورش کرفس و قارچ

خورش کرفس و قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

روغن.......... به میزان لازم

قارچ دکمه‌ای.......... 400 گرم

ساقه کرفس خرد کرده ............8 عدد

نعنا و جعفری............ 200 گرم

پیازداغ.............. 3 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی.......... یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل............ به میزان لازم

زردچوبه............... یک‌دوم قاشق چایخوری

آبغوره............... یک‌چهارم پیمانه

آشپزباشی- اعظم گلزار منش :

 

روش‌تهیه

در تابة مناسبی قدری روغن بریزید. آن‌گاه قارچ را بیفزائید و قدری تفت دهید. قارچ را از تابه خارج کنید و کرفس، نعنا و جعفری را در تابه بریزید و روی حرارت تفت دهید. سپس پیازداغ و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. اینک نمک، فلفل و زردچوبه را به همراه قارچ به خورشت اضافه کنید و با حرارت ملایم آن را بپزید. در اواخر پخت آبغوره را افزوده و پس از اینکه خورش جا افتاد. آن‌ را برای پذیرائی به همراه چلو بکشید و سرو نمائید.

 

خواص کرفس : کرفس از نظر عناصر آهن، منیزیم و سدیم حاوی عناصر قلیایی بسیار خوبی است. به عبارت دیگر، می‌تواند غذاهای اسیدی را خنثی کند و از این طریق به ما کمک می‌کند تعادل pH سالم در بدن ما حفظ شود. مصرف زیاد غذای اسیدی می‌تواند باعث بروز انواع مشکلات سلامتی مانند زوال استخوان، سنگ کلیه و مشکلات کبدی و قلبی شود و از آن‌جا که بسیاری از مواد غذایی که هر روز می‌خوریم اسیدی است، اضافه کردن آب کرفس به رژیم غذایی شما می‌تواند برخی از این موارد را از ساختن آن متوقف کند.

برچسب ها: خورشخورش کرفسخورش کرفس با قارچطرز تهیه خورش کرفسقارچ دکمه ایخواص کرفسسبزی خورش کرفس تعداد بازديد: 704 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است