Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:39

قرمه آلو قیسی

قرمه آلو قیسی

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 5 تا 6 نفر

گوشت گوسفند بدون استخوان.................500 گرم

روغن....................100 گرم

پیازداغ.......................3 قاشق سوپخوری

لپه‌ی خیس کرده......................یک پیمانه

ادویه خورشی......................یک قاشق چایخوری

زردچوبه.....................یک قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی..................2 قاشق سوپخوری

آلوی بخارا.......................150 گرم

قیسی...................200 گرم

شنبلیله خشک..................2 قاشق سوپخوری،‌ سائیده شده

نمک......................یک قاشق چایخوری

روش‌تهیه

گوشت را با روغن در تابه‌ای ریخته و خوب سرخ کنید تا قهوه‌ای رنگ شود. سپس پیازداغ و لپه را اضافه کرده و تفت دهید. ادویه خورشی و زردچوبه را نیز افزوده و همراه رب گوجه‌فرنگی خوب تفت دهید. سپس4 پیمانه آب در خورش ریخته و اجازه دهید خورش نیم‌پز شود. سپس آلوی بخارا و قیسی را اضافه کرده و شنبلیله را در  یک قاشق روغن سرخ کنید و به خورش اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید تا خورش جا بیفتد. این خورش را با چلو سرو کنید.

یادآوری

1ـ گوشت را به ابعاد 3 ×3 سانتی‌متر خرد کنید.

2ـ اگر قیسی شما تر و تازه بود 15 دقیقه‌ی آخر اضافه کنید ولی اگر خشک بود همراه آلو بیفزایید.

3ـ ادویه خورشی را از عطاری‌های معتبر تهیه کنید.

4ـ در گذشته‌ی دور در این خورش رب استفاده نمی‌شده اما امروزه می‌توان آن را با رب خوش‌رنگ‌تر درست کرد.

5ـ لپه را باید شسته و با آب ولرم طوری خیس کنید که آب روی آن را بگیرد.

6ـ زمانی یک خورش جا می‌افتد که گوشت آن پخته، مایه‌ی خورش لعاب‌دار و غلیظ شده و اصطلاحاً به روغن افتاده باشد.

برچسب ها: آموزش آشپزیشنبلیلهغذای سنتیقیسیغذای ایرانی تعداد بازديد: 166 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است