Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 19 تیر 1399 - 18:14

سالاد انار و لبو

سالاد انار و لبو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

لبوی مکعبی خرد کرده  ۲ عدد

فیله پرتقال  ۲ عدد

کینوای پخته  ۱۰۰ گرم

گردوی خرد کرده  ۶ عدد

جعفری خرد کرده  ۵۰ گرم

انار دانه کرده  نصف یک عدد

پیازچه خرد شده  ۳ شاخه

 مواد‌لازم سس سالاد

آب پرتقال  ۵ قاشق سوپخوری

سس خردل  ۳ قاشق سوپخوری

سرکه سفید یا سرکه سیب  ۳ قاشق سوپخوری

روغن زیتون  یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل  به میزان لازم

آشپزباشی - معصومه فلاحی

کینوا را داخل آب جوش ریخته و مثل برنج آبکش کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.

مواد اصلی سالاد را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید. اینک سس خردل، روغن زیتون، آب پرتقال،  نمک و فلفل، سرکه را مخلوط کنید و روی سالاد بدهید.

برچسب ها: سالادسالاد انارسالاد لبوآشپزباشیشور و شیرینسالاد انار و لبو تعداد بازديد: 268 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است