Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:49

سالاد پاستا و قزل آلا

سالاد پاستا و قزل آلا

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

كنسرو مارچوبه 340 گرم

 

پاستای پنه 250 گرم

 

سس مایونز 150 گرم

 

آبلیمو 60 میلی‌لیتر

 

جعفری خردكرده یك‌‌دوم پیمانه

 

كیپر یك و یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

پیازچه‌ی خردكرده 2 ساقه

 

ماهی قزل‌آلای دودی و تمیزكرده 300 گرم

آشپزباشی

 

مارچوبه را به قطعات 5 سانتیمتر خرد كنید. حالا پاستا را بپزید و با آب سرد آبكش كنید.

اكنون، مایونز، آبلیمو، مارچوبه، پاستا، جعفری، كیپر، پیازچه و ماهی را با هم مخلوط كنید.

اینك سالاد را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سالادسالاد پاستاانواع سالادسالاد ماهیآشپزباشیسالاد قزل آلا تعداد بازديد: 1163 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است