Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 02:30

سالاد پنیر و كالباس

سالاد پنیر و كالباس

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پنیر گودای رنده‌كرده 200 گرم

 

كالباس رشته‌ای خردكرده 400 گرم

 

سیب مكعبی خردكرده 1 عدد

 

خیارشور حلقه‌ای خردكرده 200 گرم

 

كنسرو ذرت 200 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

تره‌ خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

سركه 2 قاشق سوپخوری

 

نمك یك چهارم قاشق چایخوری

 

سس خردل 1 قاشق چایخوری

 

فلفل سفید به میزان لازم

 

پودر پاپریكا 1 قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

ابتدا در ظرف مناسبی پنیر، كالباس، سیب، خیارشور، كنسرو ذرت، پیاز و تره را بریزید. آن‌گاه سركه، نمك، سس خردل، فلفل، پودر پاپریكا و روغن زیتون را مخلوط كنید و به سالاد بیفزائید و مخلوط نمائید.

حالا سالاد فراهم‌كرده را در ظرف زیبائی بریزید و از خود پذیرائی نمائید.

 

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادانواع سالادسالاد پنیرمواد اولیه سالادآشپزباشیسالاد كالباسسالاد با پنیردستور سالاد پنیر تعداد بازديد: 813 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است