Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 اسفند 1402 - 01:52

سالاد نیسواز

سالاد نیسواز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

کاهو سالادی خرد کرده به میزان لازم

لوبیا سبز بلانچ کرده و خرد کرده  200 گرم

سیب‌زمینی استامبولی خرد کرده  300 گرم

گوجه‌فرنگی خرد کرده 4 عدد متوسط

زیتون سیاه بدون هسته یک‌سوم پیمانه

تخم‌مرغ پخته 2 عدد

کنسرو ماهی تن یک قوطی

روش تهیه سس سالاد

سیر له کرده 1 حبه

نمک و فلفل به میزان لازم

سرکه سفید 80 میلی‌لیتر (یک سوم پیمانه)

روغن زیتون 80 میلی‌لیتر (یک سوم پیمانه)

جعفری ریز خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

فیله ماهی آنچوی یک قاشق سوپخوری

آشپزباشی - فرخناز حاتمی

در ظرف مناسبی کاهو را بریزید آن‌گاه رویش را مطابق شکل با لوبیا سبز، سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی، تخم‌مرغ برش زده و زیتون بیارائید.

سپس در مرکز آن ماهی تن را قرار دهید. حالا با سس فراهم کرده سالاد را سرو نمائید.

روش تهیه سس:

در ظرف مناسبی سیر، نمک، فلفل، سرکه، روغن زیتون و جعفری را ترکیب کنید در نهایت ماهی را خرد کرده به سس بیفزائید.

برچسب ها: سالادآشپزباشیغذای رژیمیسالاد نیسوازغذاشور و شیرین تعداد بازديد: 660 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است