Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 20:57

سالاد كلم و آناناس

سالاد كلم و آناناس

shooroshirin1

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

كلم برگ خلالی خردكرده 400 گرم

 

هویج رنده كرده 100 گرم

 

پیازچه خردكرده 4 ساقه

 

كمپوت آناناس خردكرده 100 گرم

 

آب آناناس 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

خامه صبحانه 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

ماست 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

سس مایونز 100 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه یك‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی – سرور چاووشی

 

كلم، هویج، پیازچه و آناناس را در سالادخوری بریزید و آب آناناس، خامه، ماست، سس‌مایونز، نمك و فلفل را در كاسه دیگری با هم مخلوط كنید. آن‌گاه سس فراهم‌كرده را به سالاد بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

سالاد را در یخچال بگذارید تا كاملاً خنك شود و بعد آن را میل كنید.

برچسب ها: آشپزیانواع سالاددستور سالادمواد اولیه سالادطرز تهیه سالادآشپزباشیسرورچاووشیسالاد كلم و آناناسسالاد كلمسالاد آناناسسالاد میوه ای تعداد بازديد: 3292 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است