Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 21:05

سالاد نودل با جوانه گندم

سالاد نودل با جوانه گندم

shooroshirin3

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

سینه مرغ 680 گرم

 

مغز كاهو 500 گرم

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری 250 گرم

 

گشنیز تازه یك‌چهارم پیمانه

 

جوانه گندم 1 پیمانه (80 گرم)

 

پیاز ورقه‌كرده 3 عدد

 

قارچ تفت داده 50 گرم

 

نودل پخته 100 گرم

 

سس سویا یك‌سوم پیمانه (80 میلی‌لیتر)

 

سركه بالزامیك 2 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

ابتدا مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار ‌دهید و هر دو طرف آن را سرخ و طلائی رنگ كنید. سپس آن را خرد كنید. بعد مغز كاهو، گوجه‌فرنگی‌های از وسط دو نیم كرده، گشنیز، جوانه گندم پیاز و قارچ را در ظرفی مناسب بریزید. اكنون نودل پخته را با مرغ و سبزی‌ها مخلوط كنید و روی آن سس بریزید.

روش تهیه سس: سس سویا، سركه بالزامیك و روغن را در شیشه مناسبی بریزید، و درِ آن را ببندید و خوب هم بزنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیجوانه گندمسالاد نودلآشپزباشیسالاد نودل با جوانه گندمآموزش سالاد نودلروش تهیه سالاد نودلنودل با جوانه گندم تعداد بازديد: 2208 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است