Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 5 بهمن 1398 - 06:55

سالاد نخودفرنگی و مرغ دودی

سالاد نخودفرنگی و مرغ دودی

shooroshirin6

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

سینه مرغ دودی خرد کرده 400 گرم

کنسرو نخودفرنگی 200 گرم

هویج خلالی خرد کرده 1 عدد درشت

فلفل دلمه‌ای قرمز و زرد خلالی خرد کرده از هر کدام 1 عدد

لوبیا سفید پخته 100 گرم

کاهوی خرد کرده 1 بوته کوچک

مواد لازم برای تهیه سس:

آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری

سرکه سیب 2 قاشق سوپخوری

پوست پرتقال رنده کرده 2 قاشق چایخوری

سس خردل 1 قاشق سوپخوری

خامه صبحانه 1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون یک چهارم پیمانه

ماهنامه آشپزباشی - ایران کوهستانی

تمام مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه مواد سس را هم به‌خوبی ترکیب کرده و به‌تدریج به سالاد اضافه کنید.

 

برچسب ها: انواع سالادآشپزباشیایران کوهستانیسالاد نخودفرنگی و مرغ دودی تعداد بازديد: 811 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است