Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 24 مرداد 1399 - 21:56

سالاد ماش ترکیه

سالاد ماش ترکیه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

ماش پخته  1 پیمانه

پیازچه ریز خرد کرده  5 عدد

نعنای ریز خرد کرده  1 قاشق سوپخوری

شوید ریز خرد کرده  3 قاشق سوپخوری

خیارشور خرد کرده  2 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز کبابی و خرد کرده  1 عدد متوسط

ذرت بخارپز  200 گرم

مواد لازم جهت تهیه سس

رب انار یا سس انار  2 قاشق سوپخوری

آب لیمو  1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون  4 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل  به میزان لازم

آشپزباشی - نجمه درویش ملا

ماش، سبزیجات، خیارشور، فلفل و ذرت را با هم مخلوط کنید.

آن‌گاه در ظرف مناسبی بریزید.

حال برای تهیه سس رب انار،آب لیمو، روغن زیتون و نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید و به سالاد بیفزایید.

می‌توانید به جای رب انار از سرکه بالزامیک نیز استفاده نمایید.

بهتر است سس را نیم ساعت قبل از سرو به سالاد اضافه کنید تا ظاهر براق‌تری داشته باشد.

 

برچسب ها: سالادآشپزباشیماششور و شیرینسالاد ماش ترکیهسالاد ماش تعداد بازديد: 611 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است