Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:42

سالاد اسفناج و پنیر

سالاد اسفناج و پنیر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

اسفناج تازه (با برگ‌های کوچک)، پاک‌کرده................... 200 گرم

انار دانه‌کرده................1 عدد

پنیر لاکتیکی یا ریو، مکعبی‌خردشده................... 150 گرم

کنسرو بی‌بی‌کورن (بچه‌ذرت)، خردکرده...............1 قوطی

جوانه گندم.............. نصف یک بسته

سرکه بالزامیک....................2 تا 3 قاشق سوپ‌خوری

روغن زیتون................3 تا 4 قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل...................به مقدار لازم

 

روش‌تهیه

اسفناج، انار، پنیر، بی‌بی‌کورن و جوانه گندم را مخلوط کرده و به سرکه، روغن، نمک و فلفل آغشته کنید و در کنار غذا سرو نمایید.

برچسب ها: سالادطرز تهیهسالاد اسفناج و پنیر تعداد بازديد: 784 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است