Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:25

سالاد پاستا بـا سبزی‌هـا

سالاد پاستا بـا سبزی‌هـا

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پاستای شكل‌دار كوچك (به انتخاب خودتان)  500 گرم

 

كلم براكلی گل‌كرده  250 گرم

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری، دو نیم قاچ‌كرده  250 گرم

 

پیازچه خردكرده (به طول دو و نیم سانتیمتر)  6 ساقه

 

زیتون سیاه  12 عدد

 

مواد لازم برای تهیه سس سركه قرمز

 

سركه قرمز  2 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون  125 میلی‌لیتر

 

پنیر پارمسان رنده‌كرده  2 قاشق سوپخوری

 

سیر له‌كرده  1 حبه

 

فلفل سیاه سائیده  به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

با توجه به رهنمودهای نوشته‌شده در پشت بسته پاستا، آن را در ظرف جاداری داخل آب جوش بریزید تا بپزد. آن‌گاه آب روی آن را خالی كنید و پاستا را با آب سرد آبكش كنید. اكنون آن را كنار بگذارید تا به طور كامل خنك شود.

حالا، براكلی را بپزید یا بخارپز كنید. همچنین، می‌توانید آن‌ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی كه رنگشان تغییر نكند، در مایكروویو بپزید.

اینك برای تازه شدن دوباره كلم‌ها، آن‌ها را زیر آب بگیرید و سپس با هوله كاغذی خشك كنید. در پایان، پاستا،  براكلی، گوجه‌فرنگی، پیازچه و زیتون را با هم در ظرف سالادخوری بریزید، سس را به آن بیفزائید و سالاد را خوب هم بزنید.

روش تهیه سس

برای درست كردن سس مورد نظر، سركه، روغن‌زیتون، پنیر پارمسان، سیر و فلفل را در ظرف شیشه‌ای درداری بریزید و خوب تكان دهید تا همه مواد با یكدیگر مخلوط شوند.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالاد پاستاآشپزباشیفاطمه درویشسالاد پاستا بـا سبزی‌هـاروش تهیه سالاد پاستا بـا سبزی‌هـاسالاد با سبزی تعداد بازديد: 1549 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است