Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 12:45

سالاد پاستا با جگر و پسته

سالاد پاستا با جگر و پسته

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

پاستا شكل‌دار 250 گرم

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی به میزان لازم

 

جگر مرغ خردكرده 500 گرم

 

برگ‌ تربچه خردكرده 150 گرم

 

پوست لیمو رنده‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

مغز پسته برشته كرده 50 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس خردل و لیمو

 

سس خردل 2 قاشق چایخوری

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

آبلیمو تازه 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

آشپزباشی – ایران کوهستانی

 

پاستا را در آب جوش بریزید و همین كه نرم شد، آن را در آبكش بریزید. آن‌گاه در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید و جگر را در آن تفت دهید.

 حالا پاستا، جگر، برگ‌های تربچه، پوست لیمو، مغز پسته و سس را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید. اینك سالاد را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بریزید و با برگ‌های تربچه بیارائید.

روش تهیه سس خردل و لیمو: سس خردل، سیر و آبلیمو را در شیشه‌ بریزید، درش را محكم ببندید و خوب تكان دهید.

 

برچسب ها: سالادسالاد پاستاانواع سالاددستور سالادمواد اولیه سالادطرز تهیه سالادآشپزباشیایران کوهستانیآشپزی با جگرسالاد پسته تعداد بازديد: 1541 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است