Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 19:04

سالاد كاردینال

سالاد كاردینال

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی پخته و خردكرده 500 گرم

 

كالباس خردكرده 250 گرم

 

خیارشور خردكرده 200 گرم

 

مغز گردو خردكرده 70 گرم

 

مغز كرفس خردكرده 150 گرم

 

برنج آبكش كرده 5 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

سس گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

سركه 2 قاشق سوپخوری

 

سس مایونز 2/5 پیمانه

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

سیب‌زمینی، كالباس، خیارشور، مغز گردو، مغز كرفس و برنج را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه نمك، فلفل، سس گوجه‌فرنگی، سركه و سس مایونز را در شیشه بریزید و درش را محكم ببندید و خوب تكان دهید تا سس صاف و یكدست شود.

 حالا سس را روی سالاد بریزید و مخلوط كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

برچسب ها: آموزش سالادسالادانواع سالاددستور سالادآشپزباشیاعظم گلزارمنشآشپزی با کالباسسالاد كاردینالآموزش سالاد كاردینالطرز تهیه سالاد كاردینال تعداد بازديد: 1871 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است