Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 03:11

سالاد انگور و زیتون

سالاد انگور و زیتون

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

گل كلم (گلچه كرده) 100 گرم

 

كاهو پیچ‌خرد كرده 1 عدد متوسط

 

گوجه‌فرنگی خرد كرده 1 عدد

 

خیار 2 عدد قلمی

 

زیتون سیاه و سبز بدون هسته 6 عدد

 

انگور بی‌دانه 1 خوشه‌ كوچك

 

انار دان كرده 1 عدد

 

برگ ریحان 4 ساقه

 

مواد لازم برای تهیه‌ سس سالاد

 

آب نارنج یا آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

سبزی معطر خرد كرده 1 قاشق سوپخوری ( شوید، نعنا و ترخون )

 

اُرگانو 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی –  معصومه عيـوضی

 

گل كلم را در ظرف حاوی آب سرد و نمك، به مدت تقریبی 30 دقیقه بخیسانید و آبكشی كنید. آن‌گاه گل كلم، كاهو، گوجه‌فرنگی، خیار، زیتون، انگور و انار را در سالادخوری بریزید و مخلوط كنید.

سپس سالاد را با برگ ریحان بیارائید و با سس میل كنید.

یادآوری: برای تهیه‌ سس سالاد، همه‌ مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید.

 

برچسب ها: سالادانواع سالادسالاد زیتونسالاد انگور و زیتونسالاد انگورمواد اولیه سالادطرز تهیه سالاد تعداد بازديد: 1551 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است