Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 03:30

سالاد تبوله

سالاد تبوله

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بلغور گندم مخصوص تبوله 1 پیمانه

 

گوجه‌فرنگی ریز خردكرده 4 عدد متوسط

 

جعفری ریز خردكرده 250 گرم

 

نعنا ریز خردكرده 50 گرم

 

پیازچه ریز خردكرده 1 پیمانه

 

روغن زیتون یك‌دوم پیمانه

 

آبلیمو تازه 1 پیمانه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

بلغور را در كاسه‌ای بریزید و به میزان كافی آب گرم به آن بیفزائید به گونه‌ای كه روی بلغور را بگیرد. بعد از 15 دقیقه، آن را در صافی بریزید.

 آن‌گاه بلغور را در كاسه مناسبی بریزید، گوجه‌فرنگی را به آن بیفزائید و بگذارید بلغور با آب گوجه‌فرنگی نرم شود. آن‌گاه جعفری، نعنا و پیازچه را اضافه كنید. اینك روغن زیتون، آبلیمو، نمك و فلفل را مخلوط كنید و روی تبوله بریزید.

 حالا سالاد را یك ساعت در یخچال نگه‌دارید و بعد آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.

یادآوری: اگر بلغور مخصوص تبوله در دسترس نبود می‌توانید بلغور ریز را از شب قبل بخیسانید، بپزید و استفاده نمائید.

 

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادانواع سالاددستور سالادسالاد تبولهآشپزی با بلغورآشپزباشیاعظم گلزارمنشطرز تهیه سالاد تبولهمواد اولیه سالاد تبوله تعداد بازديد: 1144 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است