Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 17:40

تبوله‌ با میوه های خشك

تبوله‌ با میوه های خشك

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

بلغور مخصوص تبوله 300 گرم

 

نعنای خرد كرده 1 دسته

 

جعفری خرد كرده 1 دسته

 

قیسی خرد كرده 6 عدد

 

گردوی خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

پیازچه‌ی خرد كرده 4 ساقه

 

كشمش 60 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

جوز هندی 1 پینچ

 

آبلیمو 8 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

بلغور را بپزید و در صافی بریزید. آن‌گاه نعنا، جعفری، قیسی، گردو، پیازچه و كشمش را به بلغور خنك شده بیفزائید.

اندكی نمك، فلفل و جوز هندی به آن بزنید و مخلوط كنید.

سپس آبلیمو و روغن زیتون را با هم مخلوط نمائید و روی تبوله بریزید و هم بزنید.

 

برچسب ها: آموزش سالادانواع سالادسالاد میوهسس سالادتبوله‌ با ميوه های خشكسالاد تبولهتبوله تعداد بازديد: 1211 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است