Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 10 مهر 1399 - 20:37

سالاد ماهی تن و پیازچه | طرز تهیه سالاد ماهی تن و پیازچه

سالاد ماهی تن و پیازچه | طرز تهیه سالاد ماهی تن و پیازچه

shooroshirin6

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

برای تهیه سالاد ماهی تن و پیازچه به مواد زیر نیاز است:

کنسرو ماهی تن 1 قوطی

 

هویج 1 عدد درشت (150 گرم)

 

سیب زمینی 1 عدد متوسط (150 گرم)

 

تخم مرغ آبپز 3 عدد

 

پنیر گودای رنده کرده 50 گرم

 

سس مایونز  2 قاشق سوپخوری

 

پیازچه خرد کرده برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی

 

کنسرو ماهی تن را در صافی بریزید تا روغن اضافیش کاملا گرفته شود و بعد آن را خرد کنید. آن‌گاه هویج و سیب‌زمینی را جدا‌جدا بپزید و رنده کنید.

سپس پوست تخم‌مرغ‌ها را بگیرید و سفیده‌ها و زرده‌های تخم‌مرغ را از هم جدا کنید. حالا هر‌کدام را جداگانه رنده کنید.

اکنون حلقه مناسبی را در ظرف تختی قرار دهید و درون آن را به ترتیب از لایه‌های سیب‌زمینی، ماهی، سفیده تخم‌مرغ، پنیر، سس مایونز، هویج و زرده تخم‌مرغ پر کنید.

اینک حلقه را به آرامی از سالاد جدا کنید و روی سالاد را با پیازچه بیارائید.

 

برچسب ها: سالادسالاد ماهی تن و پیازچهسالاد ماهی تنسالاد ماهیسالاد پیازچه تعداد بازديد: 4935 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است