Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 21:25

سالاد ژامبون بوقلمون و كُرُتون

سالاد ژامبون بوقلمون و كُرُتون

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

كاهوي پيچ (درشت) ....................  1 عدد

پيازچه................ 2 عدد

نان تست............  2 برش

كره يا مارگارين................. 2 قاشق غذاخوري

سركة سيب.............. 3 قاشق غذاخوري

عسل................ 2 قاشق غذاخوري

خردل ...................1 قاشق غذاخوري

نمك و فلفل .................به مقدار لازم

روغن................... 2 قاشق غذاخوري

شويد تازه..................... يك دسته

ژامبون بوقلمون....................... 4 ورقه

روش‌تهیه

كاهو و پيازچه‌ها را خرد كنيد. نان تست را به‌صورت مكعب‌هاي كوچك خرد كنيد و در روغن داغ تفت دهيد و بگذاريد تا خنك شود. سركه، عسل و خردل را مخلوط كرده و فلفل بزنيد، روغن و شويد خرد كرده را نيز به مواد اضافه كنيد. كاهو و پيازچه را مخلوط كرده، سس و ژامبون خرد شده را روي آن ريخته و با نان تست تزيين كرده و سر سفره ببريد.

یادآوری

مي‌توان به جاي ژامبون بوقلمون از ژامبون مرغ نيز استفاده كرد.

برچسب ها: سالادعسلطرز تهیه سالادسالاد ژامبونژامبونتزیین سالادژامبون بوقلمون تعداد بازديد: 270 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است