Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:14

سالاد گریپ فروت و اسفناج | طرز تهیه سالاد

سالاد گریپ فروت و اسفناج | طرز تهیه سالاد

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

سالاد گریپ فروت و اسفناج

 

مواد لازم برای تهیه این سالاد:

برگهای اسفناج ریز و كوچك 250 گرم

گریپ فروت فیله كرده  1 عدد

پیاز قرمز حلقه كرده  1 عدد

كلم قرمز خردكرده  یك دوم پیمانه

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

سركه‌ی قرمز 2 قاشق سوپخوری

آب پرتقال  2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آشپزباشی - ژینوس نوروزی

 ابتدا ساقههای اسفناج را جدا كنید و برگهای آن را خوب بشوئید. آنگاه روی پارچهی تمیزی پهن كنید تا آبش گرفته شود. سپس در كاسهای فیلهی گریپ فروت، پیاز و كلم قرمز را با هم مخلوط كنید. اكنون روغن زیتون، سركهی قرمز، آب پرتقال، نمك و فلفل را با هم مخلوط نمائید. حالا این سس را روی سالاد بریزید و آن را میل نمائید.

برچسب ها: آموزش سالادسالادطرز تهیه سالادطرز تهیه سالاد گریپ فروت و اسفناج تعداد بازديد: 1084 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است