Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 08:16

سالاد باگت

سالاد باگت

shooroshirin1

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

نان باگت نصف یك عدد

 

كنسرو ماهی تن 1 قوطی

 

پنیر خامه‌ای 200 گرم

 

خیارشور ریز خردكرده 1 عدد

 

نخود فرنگی پخته 50 گرم

 

پیازچه خردكرده 2 ساقه

 

آبلیموتازه 1 قاشق چایخوری

 

سبزی معطر* 1 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل در صورت نیاز كمی

 

* (جعفری، ترخون، ریحان)

آشپزباشی – فاطمه درویش

 

خمیر داخل نان باگت را در آورید و كنار بگذارید. آن‌گاه ماهی تن را درون صافی بریزید تا روغن اضافی‌اش جدا شود.

سپس ماهی را خرد كنید. حال پنیر خامه‌ای را در ظرفی بریزید و با چنگال آن را نرم كنید. سپس ماهی، خیار شور، نخودفرنگی، پیازچه، آبلیمو و سبزی معطر را بیفزائید و مخلوط كنید.

اینك داخل نان را با مخلوط فراهم كرده، پر كنید و در یخچال بگذارید تا سرد شود. اكنون باگت را برای پذیرائی برش دهید و در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادانواع سالاددستور سالادآشپزی با پنیرمواد اولیه سالادطرز تهیه سالادآشپزباشیفاطمه درویشسالاد باگت تعداد بازديد: 1190 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است