Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 01:35

سالاد سیب و شاهی

سالاد سیب و شاهی

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی پخته و حلقه‌ای خردكرده 4 عدد

 

سیب سبز درختی خردكرده 2 عدد

 

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

 

مغز گردو خردكرده 25 گرم

 

پنیر فتا مكعبی خردكرده 125 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

برگ شاهی یك دسته كوچك

 

مواد لازم سس

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

سركه بالزامیك یا سیب 1 قاشق سوپخوری

 

عسل 1 قاشق چایخوری

 

تخم بادیان در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری

 آشپزباشی – فاطمه درویش

 

سیب‌زمینی و سیب درختی را در كاسه بریزید و آبلیمو را به آن بیفزائید و هم بزنید تا سیب‌ها به آبلیمو آغشته شوند و رنگشان عوض نشود. آن‌گاه مغز گردو، پنیر، نمك و فلفل را بیفزائید.

حالا سالاد را به مدت 15 دقیقه، در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود. سپس برگ شاهی را در كاسه سالاد خوری بچینید و سالاد را رویش بریزید و همراه با سس میل كنید.

روش تهیه سس: روغن زیتون، سركه، عسل، نمك، فلفل و بادیان را در شیشه كوچكی بریزید، در شیشه را ببندید و خوب تكان دهید تا سس صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: سالادانواع سالاددستور سالادآشپزی با سیبآشپزباشیفاطمه درویشسالاد سیبسالاد شاهیسالادطرز تهیه سالادسالاد سیب وشاهیاموزش سالاد تعداد بازديد: 833 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است