Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:58

سالاد پاستای گرم و ژامبون

سالاد پاستای گرم و ژامبون

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پاستای صدفی درشت  250 گرم

 

روغن زیتون  1 قاشق سوپخوری

 

سیر له‌كرده  2 حبه

 

دانه صنوبر (Pine nuts)  60 گرم

 

ژامبون نازك ورقه‌ورقه شده  125 گرم

 

جعفری خرد كرده  1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

با توجه به دستور پخت نوشته‌شده بر روی بسته پاستا، آن را در ظرف بزرگی حاوی آب جوش بریزید و بپزید. سپس، آب اضافی آن را خالی كنید و كنار بگذارید؛ طوری كه گرم باقی بماند. حالا، در تابه بزرگی، روغن بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا سیر و دانه صنوبر را بیفزائید و به مدت 1 تا 2 دقیقه با حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید و تفت دهید.

اكنون، تابه را از روی اجاق بردارید، ژامبون و جعفری را هم درون تابه بریزید و مخلوط كنید. اینك این مخلوط را به پاستا بیفزائید و همه مواد را خوب با یكدیگر هم بزنید. بهتر است تا سالاد گرم است، آن را سر سفره ببرید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیسالادسالاد پاستاآشپزباشیسالاد با ژامبونروش تهیه سالاد پاستاسالاد پاستای گرم و ژامبون تعداد بازديد: 1142 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است