Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 23:40

سالاد جوانه شبدر

سالاد جوانه شبدر

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4  نفر

برگ اسفناج تازه و جوان..................... 100 گرم

جوانه شبدر............75 گرم

كرفس خلالي خردكرده............... 2 ساقه

لبوي خلالي خردكرده............. 4 عدد

 

مواد لازم براي تهيه سس:

روغن زيتون...................4 قاشق سوپخوري

سركه سيب............ 4 قاشق چايخوري

سير له‌كرده ..............1 حبه

عسل .............2 قاشق چايخوري

پيازچه ريز خردكرده.................1 قاشق سوپخوري

روش تهیه

برگ اسفناج، جوانه شبدر، كرفس و لبو را در ظرفي بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه سالاد را در سالادخوري بريزيد و سس را به آن بيفزائيد و ميل كنيد.

روش تهيه سس سالاد: روغن زيتون، سركه، سير و عسل را در كاسه‌اي بريزيد و مخلوط كنيد تا عسل حل شود. سپس پيازچه را بيفرائيد.

يادآوري: منظور از لبو چغندر پخته شده است.

برچسب ها: سالادسالاد جوانه شبدرجوانه شبدر تعداد بازديد: 314 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است