Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 12 اسفند 1402 - 18:20

سالاد گرم پاستا و پنير

سالاد گرم پاستا و پنير

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 6 نفر

پاستا .....................375 گرم

نخودفرنگي پخته.......... 200 گرم

نعناي خردكرده..............يك‌دوم پيمانه

ژامبون خردكرده............... 150 گرم

پوست ليموي رنده‌كرده................1 قاشق سوپخوري

پنير تازه و خردكرده............... 200 گرم

 

مواد لازم براي تهيه سس

سس مايونز................... 100 گرم

دوغ.............. 2 قاشق سوپخوري

آب ليموي تازه ................2 قاشق سوپخوري

سير له كرده...............1 حبه

پوست ليموي رنده‌كرده..............1 قاشق چايخوري

روش‌تهیه

ابتدا پاستا را در آبجوش بريزيد تا نرم شود. سپس آن‌را آبكش كنيد. آن‌گاه در كاسه‌مناسبي پاستا، نخودفرنگي، نعنا، ژامبون و پوست ليمو را بريزيد و مخلوط كنيد. سپس مواد سس را در شيشه‌اي بريزيد و درش را محكم ببنديد و خوب تكان دهيد تا مواد با يكديگر مخلوط شوند. اينك سس را روي سالاد بريزيد و مخلوط كنيد. اكنون سالاد را براي پذيرائي در كاسه مناسبي بريزيد و رويش را با پنير بيارائيد.

برچسب ها: سالادسالاد پاستاسالاد ماکارونی تعداد بازديد: 448 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است